Rotterdam - Vessel11

Reserveer    
Midden in het centrum van Rotterdam ligt het lichtschip ‘Vessel 11’. ‘Vessel 11’ is o.a. een Brits restaurant en het ligt in de Leuvenhaven. Hier kunt u genieten van bijv. langzaam gegaard buikspek, fish & chips, cottage pie, toffee pudding en vele andere lekkernijen Én natuurlijk de HotTug.
Tarief (2 uur): vanaf € 164,-

Brien - Brienzerzee

Reserveer    
In het prachtige meer van Brienz, omringd door de Alpen kunt u heerlijk relaxen en varen in de HotTug. Het meer ligt vlakbij interlaken, zuidelijk tussen Bern en Zürich en is één van de blauwste meren in Zwitserland. Een perfecte plek om in de heerlijke warme HotTug te varen!
Tarief (1,5 uur): vanaf CHF 249,-

Iseltwald - Brienzerzee

Reserveer    
De bewering dat het de mooiste baai van Europa is, is misschien een understatement. Iseltwald is het enige dorp op de linkeroever van de Brienzersee. Kom langs en geniet van de idyllische sfeer in het kleine vissersdorpje. Vergeet de drukte en duik in het turquoise blauwe water.
Tarief (2 uur): vanaf CHF 190,-

LONDON - Canary Wharf

Reserveer    
In het oosten van London ligt het groot financieel centrum Canary Wharf. Vaar tussen de oude pakhuizen en de modernste hoogste gebouwen van het Verenigd Koninkrijk. Stap uit bij metro station Canary Wharf van de Jubilee Line.
Tarief (75 minuten): vanaf £ 225

Vancouver Island - victoria

Reserveer    
In het zuidelijkste puntje van Vancouver Island ligt Victoria. In de Upper Harbor en Gorge Waterway kun je varend genieten in de HotTug.
Tarief (1,5 uur): vanaf CA $ 200

Seattle - Lake Union

Reserveer    
Midden in Seattle ligt het zoetwatermeer Lake Union. Vaar te midden van andere boten en woonboten met uitzicht op de skyline en de Aurora Bridge.
Tarief (2 uur): vanaf $ 400