Rotterdam - Vessel11

Reserveer    
Midden in het centrum van Rotterdam ligt het lichtschip ‘Vessel 11’. ‘Vessel 11’ is o.a. een Brits restaurant en het ligt in de Leuvenhaven. Hier kunt u genieten van bijv. langzaam gegaard buikspek, fish & chips, cottage pie, toffee pudding en vele andere lekkernijen Én natuurlijk de HotTug.
Tarief (2 uur): vanaf € 139,-

HELSINKI
Reserveer    
In de hoofdstad van Finland, te midden van de Länsisatama westelijke haven, met z’n statige huizen en stoere haven vertrekt de HotTug vanaf de ‘Pleasure Boat Limnea’ ter hoogte van het ‘Radisson Blu Seaside Hotel’.
Tarief (2 uur): vanaf € 180,-

TURKU
Reserveer    
De HotTug vaart in de voormalige culturele hoofdstad en de oudste stad van Finland, in Turku! Vaar over de rivier de Aura, dwars door Turku, langs de schouwburg, universiteit en musea.
Tarief (2 uur): vanaf € 180,-

LONDON - Angel
Reserveer    
In het centrum van London, tussen Regents Park en Victoria Park ligt City Road Basin met the HotTug. Stap uit bij metro station Angel van de Nothern line, maak een kleine wandeling langs Regent's Canal en voel je als een koning als je in de HotTug stapt!
Tarief (90 minuten): £ 225

LONDON - Canary Wharf
Reserveer    
In het oosten van London ligt het groot financieel centrum Canary Wharf. Vaar tussen de oude pakhuizen en de hoogste gebouwen van het Verenigd Koninkrijk. Stap uit bij metro station Canary Wharf van de Jubilee Line.
Tarief (90 minuten): £ 225

Zurich - HotTug daniël
Reserveer    
In het prachtige meer van Zürich, omringd door de Alpen kunt u heerlijk relaxen en varen in de HotTug. Het meer is ooit ontstaan uit een gletsjer tijdens de IJstijd en dus een perfecte plek om in de heerlijke moderne warme HotTug te varen!
Tarief (3 uur): vanaf CHF 590,-