HotTug & COVID-19
update 1 juni 2020

Beste bezoekers van de HotTug,

Wij hebben vanwege het coronavirus overleg gehad met diverse instanties. Op basis van deze gesprekken zijn we tot de conclusie gekomen, dat we onze dienstverlening kunnen voortzetten met een laag risico van besmetting voor onze klanten en ons personeel.

De afstand van 1,5 meter kan echter met grotere groepen niet gehandhaafd worden in de HotTug. We hebben daarom nu als beleid dat we alleen stelletjes, huisgenoten en gezinnen toelaten.
Omdat het voor ons niet te controleren is of u uit één huishouden komt, vragen wij aan groepen groter dan 4 personen een verklaring te ondertekenen dat zij afkomstig zijn uit één huishouden.

Schoonmaak van de HotTug en het verhuurstation
In een normale situatie wordt de HotTug voor en na elke vaart schoongemaakt met ecologisch afbreekbaar zeep en een hogedrukspuit. Het unieke aan de HotTug, ten opzichte van een zwembad, is dat elke groep hun eigen schone badwater krijgt.
Ook wordt de toilet bij elke groep opnieuw schoongemaakt en de kleedruimte schoon en opgeruimd opgeleverd.

Naast het gebruikelijke schoonmaken zullen er nu ook extra maatregelen worden getroffen.

Extra maatregelen
Wij zullen de HotTug schoonmaken met desinfecterende schoonmaakmiddelen. We zullen ook een veilige dosis chloor aan het badwater toevoegen.
Verder zullen alle delen van de HotTug en de ontvangst en kleedruimte, die onze gasten met hun handen aan raken, schoon worden gemaakt met desinfecterend schoonmaakmiddel. Denk hierbij aan: de drankbakken, bediening, helmstok van de boot, de iPad voor het contract, de deurklinken, banken kleedruimte, verwarming, kledinghaakjes, de kraan in het toilet etc ...
Elke groep heeft zijn eigen handdoekje in het toilet.

Aankomst
Tot slot willen wij jullie verzoeken om, nu extra te letten op de tijden van aankomst die wij naar jullie communiceren. Dit, om contact met andere HotTug bezoekers te voorkomen.

Met deze maatregelen hopen wij u de kwaliteit te kunnen bieden, die wij graag willen geven en u van ons gewend bent.

We wensen u een fijne, zorgeloze en ontspannen ervaring in de HotTug!